386 41 245 089

Pokličite kadarkoli!

gregor@dimniki-hocevar.si

Pošljite povpraševanje!

since1994
  • Povrtavanje dimnikov

Povrtavanje dimnika

Najhitrejši, Najcenejši, Najzanesljivejši
 postopek obnove vašega dimnika

Povrtavanje dimnika - hiter in enostaven poseg sanacije dimnika

Povrtavanje dimnika je postopek, s katerim povečamo notranji obseg dimnika ter vstavimo inox cev. Za ta poseg se odločimo v primerih, ko je obstoječ dimnik premajhen in ga je zato potrebno povečati na primeren presek, da lahko v njega vstavimo inox tuljavo.

Sam poseg je zelo hiter in zanesljiv. Koliko lahko dimnik povrtamo, je odvisno od velikosti in  trdnosti obstoječega dimnika. Pri ravnih dimnikih povrtavanje izvedemo z enkratnim posegom, pri dimnikih, ki so zgrajeni v zamiku, pa je potrebno dimnik pri zamiku odpreti in povrtavanje dimnika izvesti v več fazah.

Dimniki Hočevar

Izkušnje, znanje in specialna oprema za povrtavanje dimnikov

Pri podjetju Dimniki Hočevar smo se med prvimi podjetji v Sloveniji začeli ukvarjati s povrtavanjem dimnikov. Hitro smo ugotovili, da je povrtavanje dimnikov specialno delo, ki zahteva specialno orodje, da se tak postopek lahko kvalitetno izvede, zato smo investirali v nakup posebej za to narejenega orodja. Prav tako se nenehno usposabljamo na tem področju. Uspešno smo izvedli že veliko postopkov povrtavanja dimnikov, tako da nas nobena situacija ali primer ne more presenetiti. Dimnike povrtavamo vse do premera fi220.

KDAJ JE POTREBNA SANACIJA DIMNIKA?

KDAJ JE POTREBNA SANACIJA DIMNIKA?

  • Dimnik je dotrajan in ni več primeren za kurjavo.
  • Dimni plini uhajajo v prostor, s čimer povzročajo nevarnost zadušitve.
  • Dimnik v prostoru povzroča izrazit vonj po sajah.
  • V primeru, ko pristojna dimnikarska služba poda odredbo prepovedi kurjenja vašega dimnika.
  • Ko se na stenah pojavijo mokri madeži saj in katrana

V primeru sanacije dimnika vam lahko pomagamo. Obiščemo vaš objekt in ocenimo obstoječe stanje dimnika. Na podlagi strokovne ocene stanja vam ponudimo ustrezno sanacijsko rešitev vašega dimnika.

Varnost in zanesljivost sta na prvem mestu

Našim strankam želimo zagotavljati miren spanec brez nepotrebnih skrbi, zato pri sanaciji dimnikov uporabljamo izjemno kakovostne in preverjene materiale proizvajalcev Schiedel in Jeremias, ki so sinonim varnosti in zanesljivosti.

ŠT. 1 V EVROPI

Schiedel

Schiedel je vodilni proizvajalec dimniških kanalov, peči in ventilacijskih (oziroma prezračevalnih) sistemov v Evropi. Zahvaljujoč 70-letnim izkušnjam Schiedel zagotavlja inovativne, zanesljive, visoko kvalitetne produkte (ali izdelke) in storitve. Cilj podjetja Schiedel je ustvarjati tehnično napredne, oblikovno dovršene izdelke, namenjene izboljšanju bivalnega okolja.
Izdelki Schiedel so varni, uporabnikom prijazni in enostavni za namestitev ter so na trgu znani kot izdelki z odličnim razmerjem med kvaliteto in ceno.

KO SE TRADICIJA SREČA Z INOVACIJAMI

Jeremias

Skupina Jeremias s sedežem v Wassertrüdingenu (Bavarska, Nemčija) je eden vodilnih proizvajalcev dimniških sistemov v hišnih in industrijskih aplikacijah po vsem svetu. Podjetje ima lasten razvoj in proizvodnjo inox dimnih tuljav ter je drugo podjetje v Evropi po količini izdelanih dimnih tuljav.

Izdelki Jeremias so odlično temperaturno odporni, imajo dolgo življenjsko dobo in omogočajo enostavno montažo in vzdrževanje.

IZBERITE KVALITETO, IZBERITE DIMNIKE HOČEVAR

Vas je pri sanaciji dimnika strah prahu in zaprašenosti celega objekta?

Ker sta nam zdravje in čistoča izredno pomembna, pri podjetju Dimniki Hočevar uporabljamo inovativno rešitev STOP ZAPRAŠENOSTI. Delamo z izjemno zmogljivim strojem za odsesavanje prahu, ki poskrbi za sanacijo dimnika brez zaprašenosti vašega objekta!

IZBERITE KVALITETO, IZBERITE DIMNIKE HOČEVAR

Zakaj izbrati podjetje Dimniki Hočevar?

Uspešno družinsko podjetje s tradicijo

Uspešno družinsko podjetje s tradicijo

Pohvalimo se lahko z družinsko tradicijo, ki traja že več kot 25 let. Nadaljevanje družinske tradicija je sreča, učenje in hkrati odgovornost. Odgovornost do naših strank, partnerjev ter tudi preteklih in prihodnjih generacij.
Lasten razvoj in montaža

Lasten razvoj in montaža

Sledimo filozofiji lastnega razvoja in montaže, saj lahko le tako strankam zagotovimo 100% nadzor nad kvaliteto izdelkov in vgradnje. S tem tudi zagotavljamo neodvisno izvajanje del, s čimer smo fleksibilni in dostopni.
Odzivnost in dosegljivost

Odzivnost in dosegljivost

Zavedamo se, da se tudi neprijetne stvari »zgodijo«, da nesreča nikoli ne počiva in ne izbira časa. Naše stranke nas lahko pokličejo kadarkoli, saj smo dosegljivi vse dni v letu in 95% težav rešimo že v roku 48 ur.
Nenehno premikamo meje

Nenehno premikamo meje

Za izzive svojih strank vedno iščemo nove rešitve in nove tehnologije, s katerimi znižamo stroške in izboljšamo končni izdelek. Z inovativnimi pristopi poskrbimo za čim manjšo porabo časa in materiala, kar pomeni nižje stroške ob odlični rešitvi.
Scroll to Top
Call Now Button