386 41 245 089

Pokličite kadarkoli!

gregor@dimniki-hocevar.si

Pošljite povpraševanje!

since1994
  • Kaminske peči

Kaminske peči

Estetska, Funkcionalna
 rešitev za ogrevanje vašega doma

Kaminske peči, peči na pelete in štedilniki na drva vam to zagotavljajo. Na voljo so v veliko različnih oblikah in barvah. Kaminske peči ne odlikujejo le naštete karakteristike, njihova prednost je tudi hitra in enostavna montaža.

Nove tehnologije za izjemne izkoristke

Zaradi novih tehnologij in proizvodnje imajo naše kaminske peči zelo visoke izkoristke. Kaminske peči so lahko obložene s pločevino, naravnim kamnom ali keramiko v različnih barvah, tako da poskrbijo tudi za estetsko usklajenost z vašim prostorom.

Ogrevanje tudi do 8 ur po prekinitvi kurjave

Pod ’’oklepom’’ imajo nekateri modeli možnost namestitve dodatnih akumulacijskih plošč, kar vam zagotavlja ogrevanje tudi do 8 ur, potem ko ste s kurjenjem že prenehali. S tem boste prihranili pri stroških ogrevanja in si zagotovili maksimalno učinkovitost.

Kamninska peč v stilu vašega doma

Izgled kaminske peči je lahko sodoben, klasičen ali retro. Značilnost peči je, da imajo steklo, skozi katerega je viden plamen. Ogenj vam pričara posebno vzdušje, hkrati pa daje dodatno energijo domu, v katerem bivate.

Haas+ Sohn

Preverjena kakovost za udobje v toplini, ki jo daje narava

Kot je za nas že značilno, dobavljamo samo peči proizvajalcev najvišje kakovosti. S tem zagotavljamo vašo varnost in brezskrbnost pri kurjenju.

Austro Flamm

Funkcionalne kaminske peči z izjemnimi presežki

Avstirska tradicija podkrepljena z natančnostjo in izjemno kvaliteto se izraža v velikem izboru peči, ki lahko zadovoljijo še tako zahtevnega uporabnika. Peči Austro Flamm odlikuje kar nekaj posebnosti in presežkov, ki jih najdete samo v teh pečeh. Dolgoletni razvoj in veliko testiranj je vodilo do kamninskih peči, ki so na svojem področju »inovacijske vodje«.

Nekaj presežkov peči Austro Flamm:

LA NORDICA S.P.A.

Inovativnost, oblikovana v značilnih italijanskih ritmih

Skupina La Nordica–Extraflame je vodilni italijanski proizvajalec kaminskih peči, ki se lahko pohvali z že več kot 50-letno tradicijo. V proizvodnem kompleksu La Nordica proizvajajo izključno kamine in kaminske peči na drva, v tovarni Extraflame pa tudi izdelke na pelete.

V naši ponudbi imamo široko paleto visokokakovostnih kaminskih peči na trda goriva, kaminov na pelete, kombiniranih peči ter štedilnikov na drva italijanske blagovne znamke LaNordica. Prodajni program La Nordica vključuje klasičen, rustikalen ter tudi ultra moderen dizajn, s čimer lahko zadovolji še tako zahteven okus.

Inox dimniki Hočevar

Kaminske peči z zrakotesnim kuriščem

Ker je večina novogradenj narejena varčno in zrakotesno, ob tem pa imajo še lokalno ali centralno prezračevanje (beri: rekuperacijo), imamo tudi za ta namen narejene kaminske peči, ki imajo zrakotesno kurišče, kar pomeni, da je popolnoma odvisno od zraka, ki pride skozi cev iz zunanjosti, in ga nobeden od zgornjih dejavnikov (napa, prezračevanje) ne ovira pri delovanju.

Peči je mogoče uporabljati za lokalno ogrevanje, v kolikor bi želeli peči uporabljati za centralno kurjavo, pa imamo tudi v tem segmentu veliko izbiro. Nudimo vam tudi peči na pelete, štedilnike na drva, kaminske in peletne vložke.

IZBERITE KVALITETO, IZBERITE DIMNIKE HOČEVAR

Zakaj izbrati podjetje Dimniki Hočevar?

Uspešno družinsko podjetje s tradicijo

Uspešno družinsko podjetje s tradicijo

Pohvalimo se lahko z družinsko tradicijo, ki traja že več kot 25 let. Nadaljevanje družinske tradicija je sreča, učenje in hkrati odgovornost. Odgovornost do svojih strank, partnerjev kot tudi preteklih in prihodnjih generacij.
Lasten razvoj in montaža

Lasten razvoj in montaža

Sledimo filozofiji lastnega razvoja in montaže, saj lahko le tako strankam zagotovimo 100% nadzor nad kvaliteto izdelkov in vgradnje. S tem tudi zagotavljamo neodvisno izvajanje del, s čimer smo fleksibilni in dostopni.
Odzivnost in dosegljivost

Odzivnost in dosegljivost

Zavedamo se, da se tudi neprijetne stvari »zgodijo«, da nesreča nikoli ne počiva in ne izbira časa. Naše stranke nas lahko pokličejo kadarkoli, saj smo dosegljivi vse dni v letu in 95% težav rešimo že v roku 48 ur.
Nenehno premikamo meje

Nenehno premikamo meje

Za izzive svojih strank vedno iščemo nove rešitve in nove tehnologije, s katerimi znižamo stroške in izboljšamo končni izdelek. Z inovativnimi pristopi poskrbimo za čim manjšo porabo časa in materiala, kar pomeni nižje stroške ob odlični rešitvi.

KAJ NAŠE STRANKE POVEJO O NAS?

Izkušnje uporabnikov

Blaž Jezeršek

Pri energetski sanaciji župnišča v Pirničah smo naleteli na nepredvideno težavo glede izpeljave dimnika. V podjetju Dimniki Hočevar so nam že v parih urah priskočili na pomoč s strokovnimi nasveti ter težavo s strokovnim in kvalitetnim posegom že naslednji dan tudi odpravili. Odlikujeta jih izjemna strokovna usposobljenost in profesionalnost, ki ju ne srečaš pogosto. Skratka: priporočam v vseh pogledih.

Blaž Jezeršek, Pirniče
Primož Vilec

S podjetjem Dimniki Hočevar d. o. o. že vrto let uspešno sodelujemo tako pri prodaji naših dimniških sistemov kot pri montaži. Izkazali so se kot dober in zaupanja vreden partner.

Primož Vilec, Schiedel Slo
Zadovoljna stranka iz Nove Gorice

Naš dimnik je bil potreben sanacije. V poplavi ponudnikov sem izbrala Dimnike Hočevar. Za njih sem se odločila, ker so mi podali vse potrebne informacije na način, ki ga lahko razume vsak laik, in prišli so na brezplačen predhodni ogled, čeprav sem iz Nove Gorice. Delo so zelo hitro opravili, in sicer vse v enem dnevu, še posebej pa sem zadovoljna, ker so za seboj tudi vse lepo počistili. Pohvalila bi njihovo prijaznost in strokovnost, zato jih tudi priporočam.

Zadovoljna stranka iz Nove Gorice
Scroll to Top
Call Now Button