386 41 245 089

Pokličite kadarkoli!

gregor@dimniki-hocevar.si

Pošljite povpraševanje!

since1994
  • Diamantno vrtanje

Diamantno vrtanje

Diamantno vrtanje v beton – 
natančno, hitro, čisto

Diamantno vrtanje v beton, železobeton, opeko, siporeks in različne kamnine poteka s posebnimi diamantnimi kronskimi svedri, ki s svojo kakovostjo omogočajo izjemno natančen in gladek rez.

Diamantno vrtanje v beton – natančno, hitro in čisto

V našem podjetju se že skoraj 25 let ukvarjamo z namestitvijo in sanacijo dimnikov ter prodajo in montažo kaminskih peči. Kot vsako dobro podjetje, ki se zaveda nujnosti napredka, gremo tudi mi v korak s časom in skušamo svoje storitve prilagajati željam in potrebam naših strank. Zaradi vedno večjega povpraševanja smo se že leta 2008 odločili, da v svoje storitve vključimo tudi diamantno vrtanje betona, železobetona, opeke, siporeksa in različnih kamnin. Odločitvi je seveda botrovalo tudi dejstvo, da diamantno vrtanje manj obremenjuje stavbo, saj ni vibracij, je bolj čisto, predvsem pa bistveno bolj natančno. S tem lahko strankam ponudimo izjemno kakovostno storitev vrtanje betona – kar je seveda tudi cilj našega podjetja.

Vrtanje betona z diamantnimi kronami

Ena najbolj znanih lastnosti diamantov (poleg lepote, zaradi katere jih uporabljajo v draguljarstvu) je njihova trdota. Ta lastnost je tudi vzrok za uporabo v industriji, saj so izjemno primerni za izdelavo rezalnih in brusilnih orodij. Diamantno vrtanje v beton, železobeton, opeko, siporeks in različne kamnine poteka s posebnimi diamantnimi kronskimi svedri, ki s svojo kakovostjo omogočajo izjemno natančen in gladek rez. Takšen postopek tudi ne poškoduje sten ali tal z vibracijami, saj jih ne povzroča. To pomeni, da se izognete tudi morebitnim popravilom po končanem vrtanju. Poleg tega je v primerjavi s ‘klasičnim’ postopkom diamantno vrtanje betona bistveno tišje in čistejše. Hrupa je manj, prah pa je nevtraliziran s priklopom na vodo. Na voljo sta dve različici vrtanja – mokro ali suho, najpomembnejše pa je dejstvo, da obe zagotavljata natančno in kakovostno storitev. Odprtina je natanko tako velika, kot je potrebno, je gladka in zidu ali tal dodatno ne poškoduje.

Diamantno vrtanje v beton, opeko, železobeton, siporeks in kamnine – postopek

Z našimi svedri lahko v beton, železobeton, opeko, siporeks in kamnine izvrtamo luknje do premera 450 mm. Kadar je potrebno, lahko diamantno vrtanje uporabimo tudi za razširitev odprtine za dimnik. Pred kakršnim koli posegom si naši strokovnjaki seveda najprej ogledajo situacijo na terenu in izberejo najbolj optimalno možnost. Po posvetu s stranko in ob upoštevanju njenih želja se naši strokovnjaki lotijo dela. S strojem za diamantno vrtanje betona navadno vrtamo pod kotom 90 stopinj, omogoča pa tudi poševno vrtanje do kota 45 stopinj. Vrtanje v beton je s takšnim strojem izjemno natančno in se izvaja za različne namene, predvsem za širjenje odprtin za dimnike, vrtanje odprtin za dovodne cevi ali zračnike, nove priklope itd. Izjemno veseli smo, da lahko svojim strankam ponudimo vrhunsko storitev.

IZBERITE KVALITETO, IZBERITE DIMNIKE HOČEVAR

Zakaj izbrati podjetje Dimniki Hočevar?

Uspešno družinsko podjetje s tradicijo

Uspešno družinsko podjetje s tradicijo

Pohvalimo se lahko z družinsko tradicijo, ki traja že več kot 25 let. Nadaljevanje družinske tradicija je sreča, učenje in hkrati odgovornost. Odgovornost do naših strank, partnerjev kot tudi preteklih in prihodnjih generacij.
Lasten razvoj in montaža

Lasten razvoj in montaža

Sledimo filozofiji lastnega razvoja in montaže, saj le tako lahko strankam zagotovimo 100% nadzor nad kvaliteto izdelkov in vgradnje. S tem tudi zagotavljamo neodvisno izvajanje del, s čimer smo fleksibilni in dostopni.
Odzivnost in dosegljivost

Odzivnost in dosegljivost

Zavedamo se, da se tudi neprijetne stvari »zgodijo«, da nesreča nikoli ne počiva in ne izbira časa. Naše stranke nas lahko pokličejo kadarkoli, saj smo dosegljivi vse dni v letu in 95% težav rešimo že v roku 48 ur.
Nenehno premikamo meje

Nenehno premikamo meje

Za izzive naših strank vedno iščemo nove rešitve in nove tehnologije, s katerimi znižamo stroške in izboljšamo končni izdelek. Z inovativnimi pristopi poskrbimo za čim manjšo porabo časa in materiala, kar pomeni nižje stroške ob odlični rešitvi.

KAJ NAŠE STRANKE POVEJO O NAS?

Izkušnje uporabnikov

Blaž Jezeršek

Pri energetski sanaciji župnišča v Pirničah smo naleteli na nepredvideno težavo glede izpeljave dimnika. V podjetju Dimniki Hočevar so nam že v parih urah priskočili na pomoč s strokovnimi nasveti ter težavo s strokovnim in kvalitetnim posegom že naslednji dan tudi odpravili. Odlikujeta jih izjemna strokovna usposobljenost in profesionalnost, ki ju ne srečaš pogosto. Skratka: priporočam v vseh pogledih.

Blaž Jezeršek, Pirniče
Primož Vilec

S podjetjem Dimniki Hočevar d. o. o. že vrto let uspešno sodelujemo tako pri prodaji naših dimniških sistemov kot pri montaži. Izkazali so se kot dober in zaupanja vreden partner.

Primož Vilec, Schiedel Slo
Zadovoljna stranka iz Nove Gorice

Naš dimnik je bil potreben sanacije. V poplavi ponudnikov sem izbrala Dimnike Hočevar. Za njih sem se odločila, ker so mi podali vse potrebne informacije na način, ki ga lahko razume vsak laik, in prišli so na brezplačen predhodni ogled, čeprav sem iz Nove Gorice. Delo so zelo hitro opravili, in sicer vse v enem dnevu, še posebej pa sem zadovoljna, ker so za seboj tudi vse lepo počistili. Pohvalila bi njihovo prijaznost in strokovnost, zato jih tudi priporočam.

Zadovoljna stranka iz Nove Gorice
Scroll to Top
Call Now Button