386 41 245 089

Pokličite kadarkoli!

gregor@dimniki-hocevar.si

Pošljite povpraševanje!

since1994
  • Predstavitev

Svet 
<b>varnega ogrevanja</b>
 brez skrbi

Svet Dimniki Hočevar

Dimniki Hočevar je uspešno družinsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami, jasno vizijo in optimističnim pogledom v prihodnost. Veliko strank svoj dimnik zgradi ali obnovi enkrat v življenju in mi želimo, da je ta izkušnja doživetje in nikakor ne obremenitev.

»Too many of us are not living our dreams because we are living our fears.«
Les Brown

Ne vidimo problemov, ne iščemo izgovorov - usmerjamo se v iskanje rešitev in priložnosti.

Kot direktor in obraz podjetja Dimniki Hočevar skrbim za to, da gradimo blagovno znamko, pri kateri sta kakovost in profesionalen odnos na prvem mestu. Stranka ima vedno prav, zato je to naše vodilo in temu posvečamo največ pozornosti. O tem tudi pišem knjigo ’’Treat your clients like royalty’’. V ta namen se veliko izobražujem, saj stremim k nenehnemu napredku tako z vidika odnosov do strank kot razvoja strojev in storitev. V podjetje je vloženo lastno znanje in izkušnje, ki so daljše od 25 let. Vedno gremo v korak s časom, zato se lahko pohvalimo z najbolj naprednimi in kakovostnimi stroji na našem področju. Predvsem pa v poslu in življenju ne dajem poudarka  problemom in izgovorom, temveč rešitvam in njihovim priložnostim.

Gregor Hočevar, CEO

Kdor ni aktiven, ta nazaduje…

Zavedamo se, da lahko le izobraženi strokovnjaki zagotavljajo vrhunske rešitve. V podjetju Dimniki Hočevar deluje mlada, a že zelo izkušena ekipa strokovnjakov, ki posebno skrb namenja nenehnemu izobraževanju in sledenju napredka v razvoju inovativnih pristopov varnega in zanesljivega ogrevanja. Uporabljamo samo materiale najvišje kakovosti, saj si to naše stranke zaslužijo. Sledimo vrednoti: Vse kar je povprečno za nas ni dovolj dobro.

Veliko strank svoj dimnik zgradi ali obnovi enkrat v življenju in mi želimo, da je ta izkušnja doživetje in ne obremenitev.

kombi-dimniki-hočevar

Vašemu objektu ustvarjamo edinstven pečat.

Ustvarjamo kvalitetno bivanje v objemu varnega ogrevanja.

IZBERITE KVALITETO, IZBERITE DIMNIKE HOČEVAR

Zakaj izbrati podjetje Dimniki Hočevar?

Uspešno družinsko podjetje s tradicijo

Uspešno družinsko podjetje s tradicijo

Pohvalimo se lahko z družinsko tradicijo, ki traja že več kot 25 let. Nadaljevanje družinske tradicija je sreča, učenje in hkrati odgovornost. Odgovornost do svojih strank, partnerjev kot tudi preteklih in prihodnjih generacij.
Lasten razvoj in montaža

Lasten razvoj in montaža

Sledimo filozofiji lastnega razvoja in montaže, saj lahko le tako strankam zagotovimo 100% nadzor nad kvaliteto izdelkov in vgradnje. S tem tudi zagotavljamo neodvisno izvajanje del, s čimer smo fleksibilni in dostopni.
Odzivnost in dosegljivost

Odzivnost in dosegljivost

Zavedamo se, da se tudi neprijetne stvari »zgodijo«, da nesreča nikoli ne počiva in ne izbira časa. Naše stranke nas lahko pokličejo kadarkoli, saj smo dosegljivi vse dni v letu in 95% težav rešimo že v roku 48 ur.
Nenehno premikamo meje

Nenehno premikamo meje

Za izzive svojih strank vedno iščemo nove rešitve in nove tehnologije, s katerimi znižamo stroške in izboljšamo končni izdelek. Z inovativnimi pristopi poskrbimo za čim manjšo porabo časa in materiala, kar pomeni nižje stroške ob odlični rešitvi.
Scroll to Top
Call Now Button