386 41 245 089

Pokličite kadarkoli!

gregor@dimniki-hocevar.si

Pošljite povpraševanje!

since1994
  • Novice mojster Hočevar svetuje

Blog: mojster Hočevar svetuje

Vse glede dimnikov

Sanacija dimnika

Kdaj je čas za sanacijo dimnika? Pozdravljeni, Verjetno je napočil čas za sanacijo vašega dimnika, a dajva si raje prej skupaj pogledati kaj je potrebno najprej popraviti in kako se lotiti sanacije dimnika… Dimnik v

Preri več »

Kako izbrati popoln kamin za vaš dom?

Kako izbrati popoln kamin za vaš dom? Pozdravljeni, Pri izbiri popolnega kamina ali kaminske peči, ne glede gorivo,  je potrebno upoštevati celotno sliko in vse vaše potrebe. Preden kupite katerega izmed naših kaminov želimo, da

Preri več »

Ko pomislite na kvaliteten dimnik.
pomislite na

Dimnike Hočevar

Boljše izbire na trgu ni!

IZBERITE KVALITETO, IZBERITE DIMNIKE HOČEVAR

Zakaj izbrati podjetje Dimniki Hočevar?

Uspešno družinsko podjetje s tradicijo

Uspešno družinsko podjetje s tradicijo

Pohvalimo se lahko z družinsko tradicijo, ki traja že več kot 25 let. Nadaljevanje družinske tradicija je sreča, učenje in hkrati odgovornost. Odgovornost do naših strank, partnerjev kot tudi preteklih in prihodnjih generacij.
Lasten razvoj in montaža

Lasten razvoj in montaža

Sledimo filozofiji lastnega razvoja in montaže, saj le tako lahko strankam zagotovimo 100% nadzor nad kvaliteto izdelkov in vgradnje. S tem tudi zagotavljamo neodvisno izvajanje del, s čimer smo fleksibilni in dostopni.
Odzivnost in dosegljivost

Odzivnost in dosegljivost

Zavedamo se, da se tudi neprijetne stvari »zgodijo«, da nesreča nikoli ne počiva in ne izbira časa. Naše stranke nas lahko pokličejo kadarkoli, saj smo dosegljivi vse dni v letu in 95% težav rešimo že v roku 48 ur.
Nenehno premikamo meje

Nenehno premikamo meje

Za izzive naših strank vedno iščemo nove rešitve in nove tehnologije, s katerimi znižamo stroške in izboljšamo končni izdelek. Z inovativnimi pristopi poskrbimo za čim manjšo porabo časa in materiala, kar pomeni nižje stroške ob odlični rešitvi.
Scroll to Top
Call Now Button